Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

  kapsalon Hairmony

geknipt voor jou

 Hairtalk van HotHeads

De moderne vrouw wil tegenwoordig een van top tot teen

verzorgd uiterlijk.

Één van de belangrijkste ingrediënten van een modern en verzorgd uiterlijk is ongetwijfeld het kapsel. Meer en meer zijn vrouwen op zoek naar mogelijkheden met hun kapsel die ze van nature niet hebben.

Langer haar! Meer volume! Kleureffecten 

Met de Hairtalk van HotHeads kunt u die kapselwensen moeiteloos en gemakkelijk realiseren, een product dat zich al vele jaren internationaal bewijst.

Wij werken ook met de extensions van Hot Heads die in het haar worden geplakt. Dit beschadigd je haar niet en het blijft 2 tot 3 maanden zitten. Daarna kun je ze weer opnieuw gebruiken. Te bestellen in vele kleuren, en in meerdere lengtes.

HotHeads, biedt haarverlenging, haarverdikking en kleurnuances van hoge kwaliteit op een simpele en geniale wijze. … haarvriendelijke bevestiging zonder hulpmiddelen en een geniale wijze van verwijderen een fantastisch kapsel in een handomdraai )

perfect … de speciale fabricage van de uiterst kleine en ultradunne haarstrips staat garant voor een uiterst vlakke, elastische en "meebewegende" verbinding en dus voor optimaal draagcomfort.

Dit, gecombineerd met het unieke procedé van haarpreparatie, geeft fantastische styling mogelijkheden met mooi en sierlijk vallend haar in een sublieme kwaliteit.

Welkom in de wereld van de onbegrensde mogelijkheden.

Welkom bij HotHeads

De ultra dunne haarstrips zijn voorzien van een zeer hoge kwaliteit remi natuurhaar.

De haren zijn "gelegd" in een doorzichtige basis. Het resultaat is een onopvallende haarverlenging of haarverdikking met vlakke verbindingen, die perfect met het eigen haar samenvoegen.

De haarstrips hebben afgeronde hoeken en zijn medicinaal getest op huidverdraagzaamheid en zijn anti-allergisch. Pijn bij het liggen, zoals bijvoorbeeld bij bonding kan voorkomen, is uitgesloten.

Na twee á drie maanden dragen, kunnen de extensions eenvoudig met een speciale spray-oplossing worden verwijderd en na vervanging/vernieuwing van de cuttings direct worden herplaatst.

Prijs Hair Talk tape extensions (inclusief plaatsen, in model snijden/knippen en stylen)

Een pak tape extensions bevat 12 tapes per pak, dit worden dus 6 banen in je haar.

Afhankelijk van de lengte van je haar en de dikte heb je voor volume 1 tot 3 pakken tape extensions nodig en voor een haarverlenging 4 tot 6 pakken.

HairTalk heeft een uitgebreid assortiment aan kleuren. Het is 

ook mogelijk om tapes te laten plaatsen waarbij de aanzet donkerder is. Heel handig als je snel uitgroei in je haar hebt. Het verven van HairTalk extensions is mogelijk, maar geheel op eigen risico.

verzorging set € 38,50,=

borstel- shampoo- balsem