Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

  kapsalon Hairmony

geknipt voor jou

Kapsalon Hairmony

geknipt voor jou !!

Hallo, ik ben Michelle van Maurik en ben een allround kapster.

Mijn grootste hobby is mijn werk! Ik heb een aantal jaren ervaring op gedaan in het kappersvak,ontzettend leuk maar toch…… het ondernemersbloed begon te kriebelen.

Ik ben nu de trotse eigenaar van kapsalon Hairmony in Helmond.

Ik hou van creatief bezig zijn en vind het geweldig om iemand tevreden de deur uit te laten gaan. Ik kleur erg graag, maar ook knippen doe ik met veel plezier. Verder vind ik het leuk om steeds weer iets nieuws te verzinnen.

Het is geen geheim dat elke vrouw prachtig haar wil. Helaas is niet iedereen gezegend met een volle bos glanzend haar,ik ben me daar door ook gaan verdiepen in extensions zetten.

Daarvoor heb ik diverse cursussen gevolgd, uiteindelijk zijn we die ook gaan zetten bij ons in de salon.

Ik heb erg veel plezier in het zetten van de extensions en vind het vooral leuk om mensen blij te maken met mooi bos haar.

Wij bij Harmony willen het ook graag betaalbaar houden, dus hebben we vaak leuke acties !

En tuurlijk draag ik zelf ook vaak extensions, Kortom, ik hou van het kappersvak en het creatief bezig zijn! Of je nu het zelfde wil of totaal iets anders ik help u graag!

op dinsdag knippen 14 euro 

 woensdag middag kinderen t/m 12 jaar 10 euro

kijk regelmatig voor acties 

kijk naar onze voordelige pakketten

Kapsalon Hairmony

Geysendorfferstraat 3 5703 GA Helmond

[email protected]

Onze product lijn

Wij werken met het Italiaanse merk Artego. Complete productlijn van verzorging en kleuringen. Artego is dierproefvrij en bevat minder chemische toepassingen. Een bewuste keuze dus.

Voor de styling gebruiken wij het Scandinavische hippe merk Four Reasons. Een zeer uitgebreide stylingslijn die voor iedereen betaalbaar is. Wij vinden dat iedereen zijn kapsel thuis in model moet kunnen brengen met moderne salonwaardige producten.

Wij kleuren uitsluitend met de haarkleuringen van Artègo.

We hebben hiervan een zeer breed scala aan van kleuren zodat we voor iedere klant de geschikte kleur kunnen samen stellen.

zijn gebruikt. Artego zorgt er onder andere voor dat de haarkleuring een lange houdbaarheid heeft, extreem veel glans geeft en het haar gezond blijft.

De haarkleuringen bevatten tot wel 30% minder ammonia in vergelijking tot andere merken, geeft veel glans aan het haar en heeft een perfecte grijsdekking.

De semipermanente haarkleuring van artègo, gebruiken we voor dezelfde kleurhoogte of donkerder. Deze haarkleuring is 100% ammoniavrij, 100% grijs dekkend en verrijkt met argan-, lijnzaad- en avocado olie, waardoor het een verzorgende werking heeft. Hierin hebben bieden we ook een breed scala aan kleuren aan.

Wat betekend Kapsalon Hairmony voor u:

Vriendelijk Geprijsd

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, dus zeggen wij VRIENDELIJK GEPRIJSD. Kijk onze site naar de behandelprijzen en zie dat onze diensten tegen een vriendelijke prijs aangeboden worden.

Persoonlijke aandacht en op maat gesneden advies waarbij het innerlijk en uiterlijk van de klant centraal staat. Gelukkig is geen mens gelijk, dus ook geen kapsel. In die gedachte ligt de kern van de uitdaging die wij steeds willen aangaan. Met alleen inzet kan een mens ver komen, met kennis en passie bereik je nog veel meer. Haar is een geweldig iets van de mens, waarbij je de persoonlijkheid kunt versterken en kunt zorgen dat alle elementen in harmonie zijn.

Nieuwsgierig geworden?, u kunt gerust vrijblijvend langs komen,voor een kosteloos advies.

Wij zullen alles in werking stellen om u tevreden onze salon te laten verlaten.

Graag tot ziens