Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

  kapsalon Hairmony

geknipt voor jou

Verzorging van de Tape extensions

Bij silverfox tape extensions adviseren we de verzorgings produkten van

silverfox 

Wij raden u aan om een intensieve zorg aan uw haren te besteden.

Algemene zorg

Borstel uw haren regelmatig en goed door, wij adviseren u de hairtalk Extension Brush.

Voor onderweg is er de hairtalk Pocket Brush; de handtas vriendelijke variant.

Borstel het haar met een neerwaartse beweging. Borstel van beneden naar boven. Dus begin bij de

uiteinden van het haar en werk daarvandaan naar boven.

Niet te hard borstelen en gebruik geen kam!

Wij adviseren u voor de verzorging onze hairtalk Haircare producten. Gebruik in ieder geval geen verzorgingsproducten die alcohol- en/of ethanol- en/of olieachtige bestanddelen bevatten. Afhankelijk van de concentraties van dergelijke stoffen kunnen de bevestigingen van hairtalk worden beschadigd en loslaten.

Belangrijk:

  • Ga onder geen enkel beding met nat haar slapen.
  • Borstel het 's avonds goed door. Bindt het daarna in een paardenstaart, dit voorkomt klitten.
  • Voorkom zoveel mogelijk aanraking met zout - en chloorproducten. Spoel het haar na het zwemmen in zeewater of zwembadwater direct goed met leidingwater uit.

Wassen

Voor iedere wasbeurt, moeten uw haren klitvrij (indien nodig hairtalk Detangler gebruiken) zijn. U kunt uw haren het beste onder de douche wassen en niet met uw hoofd voorover in een wasbak.

Verdeel de hairtalk Shampoo gelijkmatig over uw natte haren. Hairtalk Shampoo is zelfreinigend. Hard wrijven is niet nodig, licht inmasseren met de vingertoppen is voldoende. Zorg dat na het wassen geen shampooresten in het haar achter blijven. Dus; goed uitspoelen! Laat uw natte haren niet onnodig lang onder een handdoek op uw hoofd zitten.

Na iedere wasbeurt raden wij u aan om de verzorgende hairtalk Balsam over uw haren te verdelen. Niet uitspoelen. Na het wassen gebruikt u de hairtalk borstel om uw haren van beneden naar boven goed uit te borstelen.

Modelleren

Hairtalk Hair Extensions zijn te modelleren als eigen haar. Bij gebruik van föhn en krultang raden wij aan de warmtestand laag te houden. Bij een te hoge stand kunnen de haren er dor en futloos uit gaan zien.

Service

Na 2 á 3 maanden zijn de hairtalk Extensions zo ver uitgegroeid dat ze herplaatst dienen te worden.

Let op

HotHeads en uw hairtalk kapper kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de conditie van uw extensions, indien u geen gebruik heeft gemaakt van de aanbevolen hairtalk verzorgingsproducten. Deze speciaal ontwikkelde haarverzorgings producten zijn afgestemd op de hairtalk haarkwaliteit. Er kan geen kwaliteitsgarantie worden gegeven indien u onze adviezen voor haarverzorging niet heeft opgevolgd

wij adviseren in ieder geval de :

Hairtalk Shampoo (pompfles 200 ml )

De natuurlijke oliën van het haar houden het glanzend. Veel traditionele shampoos verwijderen deze oliën volledig. De hairtalk Shampoo is speciaal ontwikkeld voor de specifieke verzorging van hair extensions. De unieke formule reinigt het haar zonder deze te ontdoen van hydratatie en voedingstoffen. De shampoo bevat een minimale hoeveelheid aan oliën en alcohol. Geconcentreerde hoeveelheden hiervan, zoals in traditionele shampoos, kunnen de kleefkracht van de haarstrips namelijk doen verminderen / te niet doen gaan.

Hairtalk Balsam (pompfles 200 ml )

Deze Balsam ontwart het haar voorzichtig, reconstrueert het en maakt het glad en veerkrachtiger. De balsam kan worden uitgespoeld of verwerkt in vochtig haar na het wassen, zodat het haar de voedingsstoffen absorbeert en wordt gehydrateerd tijdens het drogen.

Gebruik: licht genoeg om in het haar te laten zitten of uit te spoelen. Slechts een kleine hoeveelheid gebruiken om in het haar te laten zitten zodat zich geen restanten opbouwen.

Hairtalk Mini Brush: de ergonomisch ontworpen hairtalk mini borstel heeft een puntig uiteinde om het haar eenvoudig te kunnen verdelen. Het enige stuk 'gereedschap' wat de professional nodig heeft bij het gebruik van hairtalk Hair Extensions.

hairtalk Extension Brush: de hairtalk Extension brush bestaat uit kort, natuurlijk varkenshaar en langere kunststof borstels. Gebruik het rechthoekige ontwerp om meer volume te creëren tijden het stylen. De natuurlijke vezels nemen de oliën vanaf de bovenkant van het hoofd mee en verdelen deze naar de uiteinden, waar het meeste hydratatie nodig is. Samen met de hairtalk Pocket Brush, de handtas vriendelijke variant, is dit de perfecte accessoire om de hairtalk Extensions verzorgd te houden. In de salon, thuis of onderweg.

Dankzij de unieke kwaliteit en de speciale preparatie van ons Indisch remi natuurhaar, kunt u hairtalk Extensions modelleren als eigen haar. Advies: föhn uw haren met een lage warmtestand dat voorkomt snelle uitdroging.