Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

  kapsalon Hairmony

geknipt voor jou

Behandelingsplan wax /micro

Voordat we de haarextensions zetten plannen we eerst een afspraak in om alles even door te nemen. Tijdens dit voorgesprek bespreken we de lengte, kleur en verzorging. Er is dan alle ruimte om al uw vragen te stellen. Ook weet ik dan wat het gaat kosten. Dan gaan we de extensions bestellen en wordt er 50 %vte voren aanbetaald ,vervolgens wordt er een afspraak gemaakt om de haar extensions te plaatsen. De wax/micro extensions blijven gemiddeld 3-4 maanden zitten. Dat ligt helemaal aan de dikte van uw eigen haar. Hierna komt u naar de salon om de extensions te laten verwijderen en als u dat wilt nieuwe extensionste plaatsen

Hoeveel hairextensions heb ik nodig?

Dat hangt af van je haartype, je haardikte en je haarlengte. Ook is het afhankelijk van hoe lang of dik je het zelf wilt. Voor een complete verlenging moet je toch al gauw aan 100 tot 125 extensions denken.

Hoe lang blijven de wax hairextensions zitten?

 3 tot 4 maanden, afhankelijk van de verzorging en hoe hard je eigen haar groeit. Na deze periode kun je de hairextensions wel laten zitten, maar dit is niet bevordelijk voor je eigen haar.

Wordt het haar beschadigd door de waxjes?

Nee, je eigen haar zal niet beschadigen mits de hairextensions op de juiste manier zijn ingezet, verzorgd en verwijderd.

Kan ik mijn haar gewoon borstelen?

Ja, je mag je haar borstelen met een speciale extensionsborstel. Een gewone borstel kan de hairextensions eruit trekken. Gebruik zeker geen kam!

Is mijn haar gewoon te wassen?

Ja, het beste is om het niet meer dan 3 a 4 keer per week te wassen. Het beste kun je hiervoor professionele producten gebruiken.

Kan ik elk merk shampoo gebruiken?

Er zijn shampoos die beter niet gebruikt kunnen worden voor de hairextensions. Dit omdat ze een te hoge of te lage ph-waarde hebben en soms siliconen bevatten. Dit komt vooral voor bij Pantene, Fructis, kinder en anti-roos shampoos.

Hothead extensions mogen absolute niet met shampoo met alcohol worden gewassen !!!!

Mag ik mijn haar föhnen en stylen?

Ja, de hairextensions zijn van 100% echt haar en je kunt er alles mee doen, wat je ook met je eigen haar zou doen.

Mag ik mijn haar verven?

Je kunt je haar gewoon verven. Houd er wel rekening mee dat het natuurlijk haar is en mogelijk een kortere of langere inwerktijd heeft dan je eigen haar.

Kan ik de hairextensions er zelf uithalen?

Nee, hier is een speciale tang en vloeistof voor nodig. Dit zorgt er voor dat het eigen haar niet beschadigt tijdens het verwijderen.

Kan ik mijn extensions opnieuw gebruiken ?

Het kan wel, maar mooier wordt het er niet van. De extension zal moeten worden voorzien van een nieuw waxje. Aangezien dit tijdrovend en arbeidsintensief is, is het goedkoper om nieuwe extensions te plaatsen. Hier komt bij dat het model wat gesneden is aan het gewenste model, nooit meer volledig op de plaats terug gebracht kan worden. Er zal altijd lengte en volume verloren gaan om het opnieuw in model te brengen.

Kan ik zwemmen met hairextensions?

Wij raden altijd aan om je haar bij zwemmen of sauna in een staart of vlecht te dragen. In zee en chloorwater is het beter om je hoofd boven water te houden. Het zal niet door één keertje gebeuren, maar door het zoutgehalte in de zee en het chloorgehalte in zwembaden kunnen de waxjes van de extensions aangetast worden en op den duur gaan afbrokkelen.

Heb ik ook garantie?

De eerste drie maanden heb je garantie op extensions die mogelijk kunnen uitvallen. Deze zullen dan ook gratis worden teruggeplaatst.

Hoe lang duurt het inzetten van extensions?

Dit is sterk afhankelijk van het aantal in te zetten extensions. Bij een verlenging van circa 100 stuks moet je rekenen op ongeveer

-2,5 uur .

Mijn vraag staat er niet bij. We beantwoorden graag je vragen

0492 -380126